Yhdessä tehty taulu kotiin?

Akryylikaato –kurssi pariskunnalle

Akryylikaato on tekniikka, jossa taidetta luodaan tekemällä akryylimaaleista juoksevia. Pariskunnan tekemän 2-3- värin juokseva maali kaadetaan maalauspohjan päälle levitetyn ”liukumaalin” päälle. ,Tämän jälkeen maalauspohjaa voi kallistella tai pyöritellä tai ”swaipata”. Näin värit kietoutuvat kauniisti toisiinsa muodostaen näyttäviä ja mielenkiintoisia kuvioita. 

Akryylikaatotekniikalla saa luotua upean taideteoksen jo ensimmäisellä kokeilukerralla! 

Akryylikaato- kurssi pariskunnille sisältää alkuinfon, tekniikkaopetusta ja kaikki materiaalit. Opetan sinulle 3 akryylikaatotekniikkaa ja pääset toteuttamaan itsellesi 1–3 upeaa taideteosta laadukkaille taulupohjille. Saat jättää taulusi kuivumaan ateljeeheni. 

Tervetuloa rentoutumaan ja luomaan upeaa taidetta!

 Hinta 150€ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: